Dynaco-putkivahvistin avaa sisimpänsä.
MP3-ääninäytteitä 
(~600 kB):

Hohtava tajunta (2001)

Kirjeitä mustasta aukosta (1995)
In English

 
Keinomaa
Kummallista musiikkia vuodesta 1994


Tervetuloa Keinomaan kotisivulle! Maalailemme kummallisehkoja äänimaisemia oudohkoihin sanoituksiin seuraavalla kokoonpanolla:
 
Anna Hänninen huilut, bodhrán, kilistimet, kolistimet, laulu
Mika Salonoja kitarat, laulu, 150 kg efektilaitteita
Seppo Sipilä koskettimistot yms. suhinaattorit
Petri Kere basso


Uusin CD-albumimme "Hohtava tajunta" on ilmestynyt joulukuussa 2001. MP3-ääninäytteitä löytyy sivun vasemmasta laidasta ja tästä alta.

"Outo eno" kertoo lasten lempisukulaisesta, jota suvun tädit eivät voi sietää ja jonka kohtaloon liittyy huomattava punasiirtymä.

"Alhaisia vaistoja & korkeampaa matematiikkaa" on tarina rajatieteellisestä kokeesta, joka ei mene aivan suunnitelmien mukaan.

"Musta rusina" on suuren kriitikon Seppo Sävelen ja hänen luojansa Harri Pystysen inspiroima synkkä tarina. Sanoitusta arvostaakseen ei tarvitse olla fyysikko, mutta on siitä apua.

Surumielinen "Rakkaus ruostuu" kertoo luopumisesta ja ajautumisesta.

Tommi UJOn säveltämä ja sanoittama "Suuri tiedemies Jotuni" on kunnianosoitus lapsuudenidolille. 

"Kevyt linja", toinen Tommi UJOn täsmäisku, ei käsittele margariinia. Juuso Kilpeläinen tekee erittäin kevyen vierailun rummuissa. Saako olla kevytajatuksia?

Annan laulaman kauniin "Unelma-valssin" on säveltänyt ja sanoittanut kuuluisa amerikansuomalainen musiikkimies William Syrjälä, joka levytti sen 1930-luvun lopulla Viola Turpeisen kanssa.  Nostaaksemme hattua amerikansuomalaiselle yhteisölle olemme sovittaneet Unelmaan runsaasti kantrivaikutteita, ja lisäksi vielä jotain ihan muuta. Tämä on myös Ihme-Kososten häävalssi. Kiitokset Heikki Uimoselle dobro-soolosta! Niin kaunis kuin tämä romanttinen unelma onkin, on vanhahtavaa sanoitusta kuunnellessa välillä vaikea pitää naama peruslukemilla.

"Raimo, minä & universumi" palaa yön pimeydessä syvissä ajatuksissa istuksivien ystävysten teemaan (ks. "Uunilaulu" Keinomaan ensimmäiseltä albumilta). Mika omistaa tämän Ranelle, hullulle runoilijalle. Shine on, you crazy diamond!


Tätä sivua ylläpitää Seppo Sipilä.
Päivitetty 12.12.2001.