Tahdotko NESARA:n toteutuvan pian? Lue lisää!

NESARA – Laki kansantalouden turvasta ja uudistuksesta

(National Economic Security And Reformation Act)

Lakialoite, joka muuttaa elämämme muutenkin kuin taloudellisessa mielessä

NESARA – parantaa elämäsi Maailmanlaajuinen rahauudistus
Uudet teknologiat Uudet vaurausohjelmat
NESARA:n historia NESARA – NYT!?
NESARA:n viivytykset NESARA – ihmisten valinta
NESARA:n haaste Illuminatin luoma harhautus
NESARA – toimintaa!   18.2.04 Viimeisimmät uutiset   5.9.03

V Ä L I T T Ö M Ä S T I   Parantaa SINUN ELÄMÄÄSI!

N.E.S.A.R.A. aloittaa RAUHAN VÄLITTÖMÄSTI ja

  1. Luottokorttivelkojen, asuntolainojen ja muiden pankkivelkojen anteeksianto korvauksena pankkien ja hallituksen tekemistä petoksista;
  2. Lopettaa Veroviraston; luo kiinteän myyntiveron uusille, ei- välttämättömille hyödykkeille tuloksi valtiolle;
  3. Aloittaa Valtiovarainministeriön pankkijärjestelmän, johon yhdistyvät Suomen Pankki ja uudet arvometallit, jotka toimivat järjestelmän kantana;
  4. Palauttaa Perustuslain voimaan;
  5. Vaatii nykyisen hallinnon irtisanoutumisen, hallinnon korvaa Perustuslain mukaisesti hyväksyttävä tilapäinen NESARA -presidentti ja varapresidentti kunnes uudet vaalit pidetään 120 vuorokauden sisällä;
  6. Vaatii tilapäisen presidentin julistavan ”Rauhan”, joka tekee mahdolliseksi sen, että kansainväliset pankkiuudistukset sujuvat helposti; lopettaa Yhdysvaltain vihamieliset sotatoimet välittömästi – ja paljon muita parannuksia.

NESARA – The National Economic Security And Reformation Act – (suom. Laki kansantalouden turvasta ja uudistuksesta) on salaisena pidetty hanke, jonka tarkoituksena on palauttaa Yhdysvaltoihin perustuslaki myös talouden osalta. Toteutuessaan se tuo vaurautta lisää kaikille ja tarjoaa todellisen piristysruiskeen taantuvalle maailmantaloudelle. Yhdysvallat ei ole kuitenkaan ainoa valtio toteutuksessa, vaan samanlaiset lait otetaan käyttöön lähes välittömästi myös lukemattomissa muissa maissa.

Valkoiset Ritarit perustajina

NESARA:n takana ovat Valkoisiksi Ritareiksi (eng. White Knights) kutsutut yksilöt, jotka ovat suojelleet ja vieneet hanketta eteenpäin. Liikemaailmasta lainattu termi tarkoittaa sellaista vaurasta henkilöä tai yhtiötä, joka on tullut pelastamaan toista yhtiötä, jota uhkaa vihamielinen nurkanvaltaus.

Termissä valkoisella on lähinnä symbolinen merkitys, joka ei viittaa mitenkään ihonväriin tms. Se kuvaa pikemminkin näiden henkilöiden puhtautta ja henkistä suuntautuneisuutta. Ritari taas kuvaa rohkeutta ja sitä, että nämä henkilöt ovat tarttuneet tositoimeen. Valkoisiin Ritareihin (joka ei ole missään määrin virallinen termi) kuuluu ihmisiä eri roduista, etnisistä ryhmittymistä ja uskonnoista, 180 eri maasta. He ovat kukin asemassa, josta käsin tämän maailmanlaajuisen muutoksen tekeminen on mahdollista.

Nämä rohkeat yksilöt ovat saaneet lukuisia tappouhkauksia vastustajiltaan, mutta se ei ole vaikuttanut heidän päätökseensä viedä tätä asiaa eteenpäin. Tässä on myös yksi syy, miksi hanke on pysynyt salassa eikä Valkoisten Ritarien nimiä julkisteta missään ennen lakialoitteen julkistusta.

Valkoisia Ritareita on merkittävissä asemissa: erään eurooppalaisen valtion entinen päämies, Kansainvälisen tuomioistuimen tuomarit, Yhdysvaltain kongressin muutamat jäsenet, USA:n armeijan entisiä ja nykyisiä päälliköitä, kansainvälisten rahoitusorganisaatioiden avainhenkilöitä, Yhdysvaltain Isänmaalliset asevoimat sekä monia muita.

Jumalainen Liittoutuma

Dove of Onenessin yhteyshenkilöitä hän itse nimittää Jumalaiseksi Liittoutumaksi. He ovat vaikutusvaltaisia ihmisiä, jotka ovat tehneet yhteistyötä Valkoisten Ritareiden kanssa. Liittoutumaan kuuluu jäseniä lähes kaikista maailman merkittävimmistä pankkiiriperheistä, jotka ovat liittyneet viime vuosina Valkoisiin Ritareihin parantaakseen maailmaa. Liittoutumaan kuuluu jäseniä jopa Bilderberger-ryhmästä, ulkomaisista tiedustelupalveluista sekä valtioiden virkamiehiä, jotka auttavat lakialoitteiden eteenpäin viemisessä.

Ne jotka ovat perehtyneet maailman hallitsijoihin tietävät kyllä että pankkiiriperheet ja Bilderberger-ryhmä ovat olleet viime aikoihin asti pääasiallisia rahamaailman manipulaattoreita. Viime vuosien aikana nämä ihmiset ovat kuitenkin vaihtaneet puolta työskennellen nyt aktiivisesti parantaakseen maailmaa riistämisen sijaan. Nyt lukuisa joukko näistä henkilöistä työskentelee yhdessä Valkoisten Ritarien kanssa vanhaa oppositiota vastaan.

Suomessa?

Minkäänlaisia suoria viitteitä siitä, mikä on vastaavan lakialoitteen kohtalo Suomessa, ei ole havaittu. Jos saamme asiasta tietoa, kerromme siitä tarkemmin mahdollisimman pian.

Sivun alkuun
Pääsivulle

Liity englanninkieliselle postituslistalle!
Palaute kirjoittajalle

Kävijöitä 5.5.2003 lähtien